Motorola lanseaza ES400


 ES400  va permite lucrătorilor mobili de a îndeplini funcţiile de afacere şi rula aplicaţii de pe un dispozitiv creat special pentru mediile lor de lucru.

„ES400 oferă lucrătorilor sansa de a fi mai eficienti prin promovarea utilizării de aplicaţii la ecranul din fata pot face semnături cu un stilou pe  ecran cu  întoarcere-rezistiva, şi este rezistent şi uşor.”.
Dispozitivul oferă, de asemenea caracteristici proiectate pentru a fi în beneficiul lucrătorilor , inclusiv de securitate biometric de amprente, etichetare imagine şi scanarea codurilor de bare. Motorola susţine că bateria poate furniza 250 oră de aşteptare pe şase ore de convorbire.
ES400 puteţi comuta între CDMA sau GSM pentru a permite să fie utilizate în Uniunea Europeană şi SUA, impreuna cu tehnologia push-to-talk, care permite grupurilor, în zonele definite pentru a vorbi prin reţele Wi-Fi.
McBain Motorola a adăugat că, de asemenea, planuri de a dezvolta dispozitivul pentru următorii trei ani, şi oferă suport pentru o perioadă suplimentară de trei ani, pentru a ajuta managerii IT sa valoare pentru bani şi utilizarea integrală a ciclului de viaţă.
Compania speră să vândă între unul şi două milioane de unităţi în primele 12 luni de disponibilitate, şi este în discuţii cu O2, Vodafone şi Orange despre hosting ES400, care va fi disponibil doar prin Motorola şi partenerii săi.
Steve Alderson, managing director al fluxului de lucru mobile Cognito firma de aplicare, a descris ES400 este bine plasat pentru piata enterprise, deoarece ofera o experienta smartphone, dar cu aplicatii si caracteristici, destinate  utilizatorilor de afaceri.
„Utilizarea unui stilou pentru a lua semnături este ideal pentru această piaţă în care acest lucru este adesea unul din punctele nevralgice pentru lucrătorii intreprinderi care folosesc telefoane de consum semnăturile exacte pot fi greu de realizat  înregistrări detaliate  adesea vitale pentru firmele ce ar trebui  rezolve problemele ce apar”.
ES400 ruleaza pe Windows 6.5.3. Microsoft, Steve Ballmer, directorul executiv utilizate anunţ pentru a confirma că Microsoft va lansa o versiune de Windows Embedded pe Windows 7 în a doua jumătate a anului 2011

Anunțuri
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: