Sondaj: Proprietari de iPhone sunt cel mai fericiti


IPhone este numarul 1 in satisfactia clientului, spune un nou studiu ChangeWave, dar, de asemenea, Motorola a cotei sale din utilizatorii fericiţi Droid.

Printre proprietarii de 1009 smartphone intervievaţi de către firma de cercetare ChangeWave, rezultatele lansat în această săptămână a constatat că 77 la sută din toţi proprietarii de Apple iPhone au declarat că sunt foarte mulţumiţi cu telefoanele lor. Motorola a venit în al doilea, cu 64 la sută din utilizatorii de smartphone său, care a exprimat satisfacţia de mare cu telefoanele lor.

În comparaţie, 51 la sută din proprietarii de HTC şi 46 la sută din cumpărători RIM BlackBerry au declarat că sunt foarte mulţumit de smartphone-uri lor.

Printre modele specifice, fanii Apple care deţin cele mai noi modele iPhone 3GS au fost mai mulţumiţi decât cei care încă mai folosesc 3G în vârstă. Si Motorola Droid poate mulţumesc pentru nivelul ridicat de satisfacţie a clienţilor – 69 la sută din utilizatorii de Droid au declarat că sunt foarte mulţumiţi cu telefoanele lor, în timp ce numai 50 la sută din cei care au propria alte telefoane Motorola a spus acelaşi lucru.

Desigur, ştim că satisfacţia iPhone variază mult între zonele rurale şi urbane şi de localizarea geografică. Dar purtatorul de cuvant al ChangeWave Pavel spune Cutie clienţii intervievaţi au fost de un reprezentant de prelevare de probe punct de vedere geografic din SUA şi Canada. Majoritatea din cei intervievati erau rezidenţi din SUA, a spus el.

Uitându-mă la clienţii HTC, 68 la sută din proprietarii de HTC Hero exprimat un grad înalt de satisfacţie, comparativ cu 50 la sută dintre cei cu ajutorul unui Eris Droid şi 38 din cei cu un HTC Touch. ChangeWave fost să fie difuzate sondaj doar atunci când HTC Droid Incredible lovit pe piaţă, aşa că nu a putut oferi feedback cu privire la acest nou model. Dar firma de cercetare a promis să facă un studiu de urmărire a Droid proprietarilor Incredibil.
ChangeWave, de asemenea, întrebat despre sistemele de operare mobile care rulează pe smartphone-uri. IPhone OS a primit cea mai mare notă, cu 71 la sută din cei intervievati care au declarat că sunt foarte mulţumit de el. Dar sistemul de operare Android de la tras într-o strânsă doilea – 67 la sută din proprietarii săi au declarat că sunteţi mulţumit cu sistem de operare Google.

Palm OS web a fost al treilea cu 57 la sută din clienţii săi spunând că sunt foarte mulţumit de el. Aceasta a fost urmată de operare RIM cu 37 la sută mulţumiţi şi Windows Mobile în spate, cu doar 24 la sută din proprietarii care exprimă aceleaşi sentimente.

Ce face ca proprietarii de smartphone-uri despre telefoanele lor? utilizatorii iPhone evaluat cererile, uşurinţa de utilizare şi acces la Internet caracteristici de top, in timp ce fanii Motorola enumerate aplicatii, acces la internet, si GPS / meteo ca favoritii lor.

Ce nu le place? iPhone proprietar clasat transportator AT & T, ca plângerea lor de top, urmat de viaţă a bateriei, apoi lipsa de multi-tasking (o limitare care urmează a fi stabilită atunci când iPhone OS 4.0 debuturi). Motorola utilizatori numit de viaţă a bateriei, ecran, şi funcţionalitate generale nemulţumiri lor cea mai mare.

Cei intervievati au mentionat diferite motive de ce au ales smartphone-uri lor. iPhone proprietar numit aplicaţii, caracteristicile şi funcţionalitatea, şi uşurinţa de utilizare şi a fiabilităţii ca factori majori. Motorola enumerate clienţii operatorului de transport Verizon Wireless, caracteristici şi funcţionalitate, precum şi sistemul de operare Android ca motivatori de top pentru achiziţionarea lor.

Desigur, asemenea, sondajul a lovit în zvonuri fără sfârşit despre Verizon sau altor transportatori în afara de AT & T hapsân iPhone. ChangeWave întrebat participanţii dacă acestea ar fi achiziţionate de smartphone a avut acelaşi iPhone fost disponibil prin intermediul operatorului de transport ale acestora. În ansamblu, 32 la sută au spus da, în timp ce un alt 29 la sută nu ştiu.
Mai exact, 46 la sută din proprietarii Palm s-ar fi luat iPhone, în timp ce 40 la sută din proprietarii de Motorola ar fi optat pentru telefonul Apple.

Desfăşurarea anchetei sale din 04.douăzeci şi un-5.două, ChangeWave intervievat consumatori care au cumparat smartphone-uri lor asupra prealabilă de şase luni.

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: