Prinde poze mari de pe Google Images modalitate uşoară

Dacă se întâmplă să instrument de frecvente de căutare Google Imagini cu intenţia de a hapsân versiunea completă de calitate, indiferent de imagine pe care îl căutaţi, probabil aţi observat Google te face sa sari prin unele cercuri pentru a ajunge acolo.

De fapt, Microsoft si Yahoo face acelasi lucru, dar este cu bun motiv: pentru a vă oferi versiunea completă a imaginii fără vizită de fapt pagina elimină contextul de ce este acolo, şi face motoarele de căutare mai mult de o lipitoare de conţinut decât un director de trafic benefice.

Vestea bună este că, dacă te simţi ca a lua unele comenzi rapide, exista o noua extensie Firefox care se topeşte aceste poveri morale de productivitate. Numit „Ajutor Google Image”, acest instrument non-Google afiliate adaugă o nouă „deschise complet imaginea la dimensiuni Google” element în meniul contextual. Selectând această opţiune atunci când click-dreapta pe un preview thumbnail de căutare Google Imagini, pur şi simplu deschide sursa de imagine într-un tab nou browser.
Google prelungire Imagine Ajutor poate economisi timp, prin click la sursa de destinaţie a unui site în cazul în care o imagine este găzduit.
(De credit: Screenshot de Lowensohn Josh / CNET)

Când sistemul funcţionează, funcţionează bine, deşi un pic enervant despre el este că această opţiune va rămâne în meniul contextual dvs. indiferent de ce esti clic pe. Unor alte extensii, au reuşit să facă o treabă mai bună la ascunde prezenţa lor, până când acestea sunt de fapt nevoie de asa taur Picnik extinderea editor de imagine am verificat câteva săptămâni în urmă.

Pentru utilizatorii de Greasemonkey, nu e un simplu script numit „Google a vizualiza imagini pe deplin”, care face acelaşi lucru, fără a instala extensia.

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: