Romanii de la CS Vision lanseaza softul prin care îti controlezi compania direct din Outlook

CS Vision, producator local de software, lanseaza aplicatia pentru managementul activitatii RiverRaft, pentru care mizeaza pe minim 2.500 de utilizatori pana la sfarsitul anului.

Produsul se adreseaza tuturor companiilor care, din cauza problemelor economice actuale, resimt nevoia sa monitorizeze atent activitatea angajatilor si rezultatele acestora. În acest sens, aplicatia contine indicatori de performanta care vor ajuta companiile sa evalueze si sa controleze activitatile echipelor.

“Spre exemplu, RiverRaft vine în întampinarea nevoilor administratiilor publice, care, fiind nevoite sa reduca numarul de angajati, pot avea acces la un instrument prin care sa evalueze si sa controleze activitatile personalului”, a declarat Razvan Bagiu, unicul actionar al CS Vision.

RiverRaft permite delegarea de taskuri si urmarirea de termene, precum si shareul de documente. Aplicatia are avantajul de a fi implementata direct în Microsoft Outlook, utilizatorii avand toate facilitatile direct în mediul principal de lucru, fara niciun efort de adaptare. Softul va fi compatibil cu noul Microsoft Office 2010 si functioneaza si offline sau pe terminalele mobile, fapt care asigura urmarirea permanenta a activitatilor.

“În cazul unei companii care are în cultura organizationala utilizarea e-mailului, managerul va face delegari pe e-mail. Problema cu delegarile pe e-mail este ca se trimit 10 e-mailuri si se primeste raspuns în medie doar la 8 dintre ele. La celelalte doua se constata ca nu a venit niciun feed-back. Întregul proces este foarte greu de urmarit iar RiverRaft are rolul de a grupa toate comunicarile prin e-mail într-un singur sistem”, a subliniat Bagiu.

Softul permite o vedere arborescenta a taskurilor. Astfel, daca delegarea se transmite în cascada între colegii dintr-o echipa, responsabilul principal poate vedea exact tot traseul sarcinilor emise. În plus, se poate solicita o estimare a timpului de lucru pentru o anumita sarcina. Aplicatia are inclusa si optiunea de asumare de taskuri, prin care managerii pot vedea care dintre sarcini au fost neasumate.

“Cel putin jumatate din activitatea unei companii se desfasoara prin delegari ad-hoc, adica cu un parcurs de rezolvare în functie de moment, informatie si context. RiverRaft reuseste sa opreasca toate problemele privind urmarirea termenelor sau evaluarea echipelor”, mai considera Bagiu.

CS Vision mizeaza pe succesul pe care îl va avea RiverRaft în randul companiilor si estimeaza noul soft va reprezenta în 2010 aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei, estimata la 1,5 milioane de euro.

În prima etapa, RiverRaft va fi disponibil doar pe piata din Romania, urmand ca din 2011 sa îsi faca iesirea si în afara tarii. “Din 2011 vrem sa ducem RiverRaft si în .com deoarece piata pentru astfel de produse este una globala”, a mai declarat managerul CS Vision.

Potrivit aprecierilor lui Razvan Bagiu, RiverRaft are avantajul unic de a folosi datele pentru delegari în acelasi sistem unde acestea se gasesc, adica în programul de e-mail.

“Exista instrumente de administrare a taskurilor, instrumente de lucru colaborativ, aplicatii de project management dar niciuna nu raspunde într-un fel atat de simplu si de natural situatiilor întalnite în realitatea unei companii, precum o face RiverRaft”, a mai spus acesta.

Costurile aplicatiei pornesc de la 5.000 de euro, în cazul unei licente pentru o companie cu un numar mic de angajati iar timpul de implementare este unul foarte scurt, de ordinul zilelor.

Despre CS Vision
CS Vision a fost înfiintata în octombrie 2002 de catre Razvan Bagiu, absolvent al facultatii de matematica din Buc uresti. Compania detine 2 linii de afaceri, implementarea de solutii software, respectiv productia de terminale si aplicatii interactive. Compania a devenit Gold Partner Microsoft cu competente în Enterprise Content Management, avand de asemenea, referinte si parteneriate solide în implementarea de Business Process Management. Este de asemenea acreditata ISO 9001, ISO 14001 si ISO 27001.

CS Vision a primit în 2008 una dintre cele mai importante distinctii de pe piata locala, aplicatia pentru managementul institutiilor publice fiind nominalizata solutia anului de catre Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP)

În acest moment compania are 23 de angajati ce îsi desfasoara activitarea în Bucuresti si Brasov, unde CS Vision detine si o hala proprie de productie.

Sursa: http://www.totalpr.ro

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: