Lost Planet 2 va fi lansat in 2010


Lost Planet 2 va fi lansat in 2010

Unul dintre cele mai bune shootere din ultimii ani Lost Planet: Exteme Condition va avea o continuare si anume Lost Planet 2. Jocul va fi dezvoltat de Capcom si va fi lansat pe undeva pe la inceputul lui 2010 pe XBOX, PS3 si PC.

Actiunea din joc se va desfasura la 10 ani de la evenimentele din Extreme Condition, cand planeta fictiva E.D.N. III isi schimba brusc climatul. Iarna va deveni vara… deci si vom avea ocazia sa impuscam monstrii prin jungla

Lost Planet 2 va fi un shooter 3rd person cu elemente de RPG. Ce presupune asta? Vom putea modifica caracterele dupa placul nostru. Va fi construit pe motorul grafic MT-Framework 2.0, care este modificat special pentru acest joc.

Producatorii jocului promit un multiplayer unic pentru un shooter de acest gen. Va suporta pana la 4 jucatori, care vor putea juca o campanie in mod cooperativ. Suna bine, dar sa vedem cat de bine va fi implementat.

Din imaginile puse la dispozitie de Capcom ne puteam da seama ca Lost Planet 2 va fi un joc cu grafica buna, dar acest lucru nu este intodeauna reteta succesului. Speram ca povestea si gameplay-ul vor fi la aceeasi inaltime.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: