Jocuri

Starcraft II – Terrans: Wings of Liberty

Dacă este un titlu care să fie printre primele în topul jocurilor din 2010, acesta este Starcraft II, mai precis prima parte a trilogiei. Terrans: Wings of Liberty se credea că va fi lansat anul acesta, dar gurile rele spun că încăpăţânarea celor de la Blizzard de-a pune la punct portalul Battle.net, în jurul căruia vor orbita viitoarele jocuri de la acest producător, a dus la amânarea sa. Printre amănuntele controversate aflate de la evenimentul BlizzCon se numără modul multiplayer posibil doar prin conexiune la Internet/Battle.net şi stocarea salvărilor online. Sperăm ca lunga aşteptare a primului joc din seria Starcraft II să nu fi fost în zadar.

Sursa: go4it

Bioshock 2

Data de lansare: 9 februarie 2010

În cea de-a doua lună a anului 2010 veţi putea intra în bocancii cu plumb ai unui Big Daddy cumpărând jocul Bioshock 2. După ce am fost puţin păcăliţi de cei de la 2K Games, care ne-au sugerat în trailer-e că inamicul numărul unu va fi Big Sister, am aflat în final că altcineva trage sforile în Rapture, oraşul subacvatic. Secvenţele de gameplay pe care le-am vizionat ne-au făcut să înţelegem că lupta se mută la un alt nivel, confruntările cu alţi Big Daddy fiind mult mai frecvente decât în primul joc.

Sursa: go4it

Alpha Protocol

Dacă ar fi să comparăm Alpha Protocol cu un joc, acela ar fi Splinter Cell, însă multe dintre diferenţe sunt semnificative. Titlurile din binecunoscuta serie de spionaj sunt foarte stricte în privinţa scenariului şi a dezvoltării personajului principal. Alpha Protocol combină elemente de RPG cu libertatea de-a alege între modul de joc stealth şi confruntarea directă. Prezentarea de mai jos a lui Alpha Protocol ar trebui să fie convingătoare pentru fanii genului.

Sursa:go4it

Max Payne 3

În afară de câteva capturi de ecran, nu există alte informaţii suplimentare de la Rockstar Games în legătură cu Max Payne 3. Protagonistul frământat de trecut a ajuns în America de Sud, fiind nevoit să-şi facă loc cu armele pentru a ieşi din favelas-urile din Sao Paolo. Nu cu mult timp în urmă, pe YouTube şi-a făcut apariţia un teaser neoficial, destul de scurt şi care nu ne spune aproape nimic nou. Îl puteţi urmări mai jos şi trebuie să subliniem faptul că cei de la Rockstar n-au comentat nimic în legătură cu el. Data de lansare a fost iniţial stabilită pentru sfârşitul lui 2009, însă ea a fost decalată ceva mai mult.

Sursa:go4it

Anunțuri

, , , ,

  1. #1 by Ema on 13 Iunie 2011 - 11:01 AM

    Alpha protocol e unul dintre cele mai bune jocuri dupa parerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: